Bekijk de foto’s hier (Lindel) en hier (Holheide)

Naar jaarlijkse traditie organiseren we vrijdagnamiddag 21 februari onze carnavalstoet. De kinderen mogen vanaf ’s middags verkleed naar school komen. Kinderen die moeten blijven eten hebben de kledij in een zakje bij (waar nodig zal de klasleerkracht uw kind helpen). Boekentassen mogen ’s namiddags uiteraard thuis blijven.

Om 13.20 zal er een eerste optocht zijn waaraan de kinderen van de kleuterklas deelnemen. De leerlingen van het lager zullen naar Den Drossaerd gaan voor een heuse carnavalsfuif. Er zal hen daar door de oudervereniging ook een drankje en een wafel worden aangeboden.

Nadien worden de rollen omgedraaid en start de optocht voor de kinderen van de lagere school en gaan de kleuters naar Den Drossaerd. De optocht van het lager zal ergens tussen 14.00 en 14.15 van start gaan.

Route : Parkstraat – Pater Schildermansstraat – Haasbosstraat – Hoevenstraat – Kapelstraat – Parkstraat. (voor beide optochten)

Er mag GEEN confetti (inclusief serpentines) uitgestrooid worden. Het gemeentelijk reglement verbiedt dit en naar analogie van de stoeten in het centrum houden wij ons ook aan de afspraak.  Het verbod van spuitbussen, wapens (geweer, pijl en boog, sabels, …) is ook nog steeds van kracht.