Opvang loopt

We zijn nu in de laatste week voor de paasvakantie. Momenteel worden er dagelijks enkele kinderen opgevangen in de vestigingen van het Lindel (Parkstraat) en in Holheide. Tijdens de paasvakantie zal de opvang gebeuren door de gemeentelijke kinderopvang. Om geen kinderen van verschillende scholen onder elkaar te mengen zullen ze al de vestigingen van de kinderopvang open stellen. Dit vergt uiteraard een enorme inspanning van het personeel wat maakt dat er mogelijk momenten gaan zijn waarop er te weinig personeel is. Op die momenten zullen de leerkrachten van de school die zich vrijwillig aangemeld hebben gaan ondersteunen. Ook dan zal de opvang gebeuren in de gebouwen van de kinderopvang. U kan hier https://www.gemeentepelt.be/kinderopvang-vanaf-3-jaar meer info vinden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *