Inschrijven noodopvang

De mail voor het registeren van de noodopvang is gisteren verstuurd. Mensen met een Microsoft mailadres krijgen echter niet al de mails binnen. De mails vertrekken bij ons maar worden door de algoritmes van onder andere Hotmail, Live of Outlook tegen gehouden, in de spam geplaatst of wel door gelaten. Daar kunnen wij helaas niks aan veranderen. We hebben dit meermaals proberen aan te kaarten bij Microsoft, maar daar krijgen we geen reactie. Mensen die een mailadres van Microsoft (hotmail, Live, Outlook) hebben doorgegeven aan ons en eventueel ook een niet-Microsoft mailadres hebben mogen dit altijd doorgeven aan de school. Dan passen wij je mailaccount in de klasgroep aan. Wie geen mail heeft gekregen en toch gebruik moet maken van de noodopvang kan hiervoor onderstaande link gebruiken.

https://forms.gle/CYu6mn68aCd8dmLN7

0 reacties

Laat hier een reactie achter

Wil u een reactie geven?
Vul uw gegevens hieronder in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *