Terug naar school !

Beste ouders

Over een kleine veertien dagen start het nieuwe schooljaar. We hopen dat jullie van een welverdiende vakantie hebben kunnen genieten.
Jullie hebben ongetwijfeld vernomen dat de kleuters en leerlingen van de lagere school vijf dagen naar school mogen komen. Bij aanvang zal het code geel zijn. Dit betekent een versoepeling tov de situatie in juni. De kinderen zullen zich onder elkaar mogen mengen waarbij uiteraard nog veel aandacht aan hygiëne gegeven moet worden. Ook de lestijden zullen weer normaal zijn. En de kinderen kunnen tijdens de middag waar naar huis om daar te eten.Toch zijn er momenteel nog enkele onduidelijkheden waar we in de loop van volgende week over zullen  communiceren. We denken dan aan de infoavonden, het eetmoment tijdens de middagpauze, afhalen van de kinderen, …
In elk geval staat het schoolteam weer paraat om uw kin(eren) een fijn en leerzaam schooljaar te bezorgen.
Leerkrachten en directie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *