UPDATE – UPDATE !!! AANMELDEN SCHOOLJAAR 2021-2022

Inschrijven nieuwe leerlingen (geen broer of zus in de school en geboren in 2019 of vroeger)

In maart starten opnieuw de inschrijvingen voor het volgende schooljaar. Ouders die een kind hebben dat geboren is in 2019 kunnen best bijgevoegd document aandachtig lezen.

Wie zijn kind wil aanmelden om in te schrijven vult volgend document in : KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

De inschrijvingen van maandag 22 maart kunnen NIET doorgaan zoals dat voorzien was. Dit omwille van de nieuwe maatregelingen.
Alle mensen die zich hierboven ingeschreven hebben worden gecontacteerd en krijgen de officiële documenten doorgestuurd. Ze ondertekenen deze en steken die in de brievenbus van de school. Alle kinderen die momenteel aangemeld zijn worden na het indienen van de ondertekende documenten ook als officieel ingeschreven beschouwd.