AANMELDEN SCHOOLJAAR 2022-2023

Inschrijven nieuwe leerlingen (geen broer of zus in de school en geboren in 2020 of vroeger)

In maart starten opnieuw de inschrijvingen voor het volgende schooljaar. Ouders die een kind hebben dat geboren is in 2020 kunnen best bijgevoegd document aandachtig lezen.

Wie zijn kind wil aanmelden om in te schrijven vult volgend document in : KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Ouders die nog geen kinderen op onze school hebben ingeschreven kunnen vanaf maandag 28 maart om 16.00 hun kind inschrijven. We vragen om op voorhand uw kind reeds aan te melden zodat we de papieren in orde kunnen brengen zodat de inschrijving zelf snel en veilig kan gebeuren. Let op!. Aanmelden is nog geen inschrijving. De inschrijving is pas officieel nadat er ondertekend is voor akkoord met het schoolreglement. En dat kan pas vanaf de 28ste om 16.00.

0 replies