Een stukje geschiedenis

De geschiedenis van de Clementiaanschool overspant al heel wat decennia en start in 1938 met de oprichting door Pater Clementiaan. Hij was priester in de parochie Holheide.

Onze omgeving

Holheide is een rustige woonbuurt vlakbij de mooie natuur van ’t Plat en wandelbos Holven. In deze groene omgeving biedt onze gezellige school een uitnodigende en inspirerende leer- en leefomgeving voor onze kinderen. We bieden sterk onderwijs in een warme, familiale setting waar iedereen elkaar kent.

Onze waarden

We streven als school naar kwalitatief hoogstaand onderwijs.
Dit houdt in dat we de kinderen op al deze vlakken tot fundamenteel leren trachten te brengen : nieuwe inzichten, vaardigheden en attitudes ontwikkelen waardoor ze op een bewuste en gezonde manier kunnen omgaan met zichzelf, de anderen en de wereld.

Dit alles doen we vanuit onze christelijke identiteit als fundamentele inspiratiebron en met het welbevinden van het kind voorop. Het is onze overtuiging dat leren en groeien enkel kan wanneer onze leerlingen zich goed voelen!

Welkom!

Ben je geïnteresseerd in onze school? Neem een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding met je gezin.